Barnetrener utdanningen

Den andre samlingen i Barnetrenerutdanningen (BTU) er gjennomført. Nok en gang var barnetrenere fra hele landet samlet for å utvikle seg og klubben de reprensenterer. Samlingen ble holdt i lokalene til Norges Idrettsforbund på Ullevål Stadion og utdanningsansvarlig i NKBF, Stein M Eriksen, hadde sydd i sammen et sterkt program som deltagerene fikk nyte godt av. Her fikk vi oppdatert forskning om Vekst-modning-utvikling og trening. Observasjon av økt med evaluering og økt planlegging. Avslutningsvis et foredrag om, Hva er talent? Det ble en helg med inspirasjon, engasjement, spennende foredrag og ny kunnskap, ispedd morsomme oppgaver som skapte variasjon og latter. Bidragsytere: Gianpaolo Calajo (Aikya) Mari Bjone (Bakgrunn fra og engasjement i NFF/NIF/OLT) Hege Elisabeth Wilson Langraff (NIH) Ellen Dahl (NKBF) Anette Sexe (NKBF) Stein M Eriksen (NKBF) Per A Ringsby (NKBF) Neste samling i Barnetrenerutdanningen er på NKBF sin Sommerleir i Stavern 21.-23. juni. Barnetrenerutdanningen (BTU) er et resultat av Barneløftet ?en gave fra Sparebankstiftelsen DNB.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Vestby Kampsportklubb
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Følg oss på Facebook!